Ompelen, ja teen käsilläni aina jos/kun saan siihen järjestettyä hiukan aikaa. Pääasiassa esittelen täällä ompeluksiani yms. tekeleitäni.
Sydäntä lähellä on myös mm. kirpputorit, sisustus, remontointi, arkipäivän askareet.. Eli aika laidasta laitaan aiheita, mitä milloinkin =)

keskiviikko 28. maaliskuuta 2012

Seinäprojektin jatkuessa esittelyssä vessaremontti #1

Homma ei meinannut edetä yhtään, joten otin ronskimmat otteet tapetin poiston suhteen.
 Tällä veitsitakstiikalla sainkin tapetti- ja maalikerrokset suht hyvin poistettua, ja pinkopahvin esiin.

Nyt aloinkin miettiä, että jos tuon tapetin saisi koko huoneesta kokonaan siististi poistettua, niin olisiko viisaampaa maalata huone kuin tapetoida. Maalipinnan ehdoton plussa olisi ainakin se, että kun alkaa kyllästyttää, voi sutia uuden maalin pintaan, ja tulee äkkiä taas uusi ilme, aika vaivatta. Tapetointi on paljon työläämpää, ja sitä ei ihan noin vain sitten vaihdetakaan kun kyllästys iskee..

Tajusin, että nyt kun meillä on myös kaksi vessaa remontoitavana, niin ehkä olisi aika esitellä meidän vielä tämän hetkisen kotimme vessaremontti, jonka saimme sopivasti valmiiksi juuri ennen kuin saimme päähämme ostaa toisen talon. No, onpahan sitäkin hommaa nyt sitten harjoiteltu. Tai siis, mies sen homman osaa, hän teki nimittäin lähestulkoon ypöyksin koko vessaremonttimme! On siis todellakin joka paikan höylä, paras mies ikinä (siis ei vain remonttihommissa). ;)

Tässä vessaremontin kulku kuvina. Saa kysellä, jos erityisesti joku kohta kiinnostaa, en viitsi edes yrittää selostaa vaihe vaiheelta, kuvista saa varmastri paremmin selvää kuin minun sepustuksestani, mutta mieheltä voin selvittää vastauksia, jos kinkkisiä kysytte. =)
 Tämän parempia "kokokuvia" vessasta ei saakaan, kun on sen verran pieni, mutta ihan näppärästi mahtuu kaksi pesuallasta, ja isot peilikaapit antavat kivasti tilan tuntua (peilit jatkuvat kaappien sisäänkin, joten näkee niiden avulla takaraivonkin). Lattialämmitys on ihan ykkönen! Seinään kiinnnitettävä wc-pytty on myös tosi kiva ja näppärä. Seinään jätimme tuollaiseen "ikkunan", jonka saa tarvittaessa vedettyä sieltä kolostaan, ja näin ollen pääsee käsiksi tuonne wc-pytyn säiliötilaan, joka kätkeytyy uuden seinän taakse. Tykkään! (Niin tykkää muuten lapsetkin - kuopus on pariin otteeseen nukahtanut wc:n lattialle..) =D

Ikeassa tuli shoppailtua - sieltä on vessan peilikaapit, naulakot, pöytälamppu, tuo lokerikko"sivupöytä", ja lokerikon kankaiset laatikot (joista yhtä vähän fiksasin, jotta saa putket piiloon, ja silti laatikon paikoilleen, vaikkakin vajaavaisella takaseinällä.. ;).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...