Ompelen, ja teen käsilläni aina jos/kun saan siihen järjestettyä hiukan aikaa. Pääasiassa esittelen täällä ompeluksiani yms. tekeleitäni.
Sydäntä lähellä on myös mm. kirpputorit, sisustus, remontointi, arkipäivän askareet.. Eli aika laidasta laitaan aiheita, mitä milloinkin =)

tiistai 28. helmikuuta 2012

Nappikone kotiutui

Kuka röykäle mahtoikaan hehkuttaa Etsyä blogissaan.. ;) En tiennyt ensin mokomasta Etsystä mitään (niin olisi ollut parempi, ainakin kukkaron kannalta..), mutta kummasti sitä oppi äkkiä sielläkin shoppailemaan (jopa minunkaltaiseni kielitaidoton henkilö). No, tässä eka juuri kotiutunut ostos (juu, tulee esittelyjä vielä myöhemmin lisääkin, loput on vielä matkalla..) - nappikone! Mukana kolme eri kokoista napitustyökalua (vai miksi niitä nyt kutsutaan), sekä kolmea eri kokoista nappiaihiota. Valitsin nyt alkuun koot 36, 24 ja 20 (minut tuntien näitä tulee kyllä tilattua vielä, ennemmin tai myöhemmin, muutamaa muutakin kokoa), ja taustoiksi kaikkiin sekä lenkillistä, että tasaista pintaa. Kaupan päällisiksi tuli kolme nättiä kangaspalaa. Samalla kun tuota Etsyn tarjontaa selailin, tuli myös toinen uusi tuttavuus tutuksi, nimittäin eBay (pitäähän hintavertailuja tehdä, eBayssä oli muuten ehkä hiukan edullisempi hintataso, minun mielestäni).. En suosittele kyllä minun kaltaisilleni malttamattomille tänne-kaikki-heti-luonteille noita kahta osoitetta huvin vuoksi selailtaviksi.. =/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...