Ompelen, ja teen käsilläni aina jos/kun saan siihen järjestettyä hiukan aikaa. Pääasiassa esittelen täällä ompeluksiani yms. tekeleitäni.
Sydäntä lähellä on myös mm. kirpputorit, sisustus, remontointi, arkipäivän askareet.. Eli aika laidasta laitaan aiheita, mitä milloinkin =)

perjantai 24. helmikuuta 2012

Tuttinauhan testaajaa etsitään!?

 Tein vielä nämä pari tuttinauhaa lisää, ja aion ne (kuten edellisen postatuksenkin tuttinauhat) laittaa Putiikkiini myyntiin, heti kun olen saanut jotenkin testattua, että nauhat todistetusti ovat toimivia (fiksua tehtailla tällainen määrä nauhoja, ja jos testissä osoittautuukin lenksu liian isoksi, niin sitten vaan purkamaan ja tekemään kaikkiin uusi lenksu..). Minulla kun ei ole yhtään nuppituttia jemmassa missään, niin tarvitsisin testikäyttäjän. Jos haluat olla koekäyttäjä, niin jätä pikaisesti varauksesi kommenttilootaan. Postitan koekaniinille veloituksetta hänen omavalintaisen tuttinauhan! =D
HUOM! Testaajan tulee olla lukijani, joten jos et vielä ole, niin kannattaa liittyä nyt mukaan. ;)

4 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiva! Laitapa s-postitse yhteystietosi (minttu_niemi (a) hotmail.com), niin saadaan mahdollisimman pian eka nauha testiin. Ja kerro myös minkä nauhoista haluat (värtys ja mitta, eli säädöllä tai ilman). Lyhin on säädettävä t.sin. lyhimmillään n.14cm, pisimmillään n.27cm, ja pisin ei säädettävä on tuo "liikenne"nauha, n.27cm. Pisin mahdollinen on säädettävä pinkki, pisimmillään n.37cm. Eniten ehkä kiinnostaisi tuollaisen säädettävän värikkään pallokuvioisen toimivuus, koska se on kaikista "raskain" materiiali näistä, ja tuli jo mieleeni, että ei kai ole jo liian raskas, ettei nyppää tuttia pikkuisen suusta.. ;)

      Poista
    2. Sähköpostia laitettu. Unohdin laittaa siihen tuo pituuden.. Varmaan olisi hyvä testata sitä pisintä/raskainta nauhaa?? :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...