Ompelen, ja teen käsilläni aina jos/kun saan siihen järjestettyä hiukan aikaa. Pääasiassa esittelen täällä ompeluksiani yms. tekeleitäni.
Sydäntä lähellä on myös mm. kirpputorit, sisustus, remontointi, arkipäivän askareet.. Eli aika laidasta laitaan aiheita, mitä milloinkin =)

maanantai 13. helmikuuta 2012

Pesumerkinnöistä

 Ohhoh! Olen ihan ymmälläni. Olenko ainut "tyhmä", vai tuleeko jollekin muullekin yllätyksenä, että jos teet tekstiilejä myyntiin, pitää niissä olla hoito-ohjeet mukana, mutta et saa ommella pesumerkintä lappua, jossa on siis perinteisin symbolein ilmaistu pesu, silitys yms. ohjeet? Siis tuon merkin käyttö on luvanvaraista(!), ja siitä pitää maksaa vuosittain vuosimaksu! =O Klikkaile täältä (sieltä oikealta "ohjeet", ja seuraavan sivun lopusta "tekstiilien hoito-ohjeiden ilmoittaminen"), niin saat lisätietoa aiheesta.. Uskomatonta. Harkinnassa on ollut merkkejä tilata, niitähän on monessakin paikkaa tilattavissa (merkkien tilauslomakkeessa tulisi mielestäni kyllä olla tästä luvanvaraisesta käytöstä huomautus, vaikka siis omaan käyttöön lupaa ei vaaditakaan), mutta taitaakin jäädä koko merkit tilaamatta. Mistä kaikesta voidaankaan rahastaa?

3 kommenttia:

  1. Ei oo totta! :D
    Tosiaan ei tulisi mieleen, että tuollainen yleinen asia voi olla jonkun tahon "oma" ja maksullista...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä. Ihan käsittämättömän uskomattomalta vieläkin tuntuu koko juttu. Jossain sivulla oli niistä hinnoistakin puhe, kun nyt vaan muistais missä, mutta ei ollut ihan pikkusumma se vuosimaksu! Toivottavasti ei kukaan joudu hankaluuksiin asian vuoksi (varmasti moni niitä merkkejä kun käyttää), ja siksi halusin ottaa asian puheeksi.

      Poista
  2. Juu, olen tietoinen asiasta! Tosin vuosimaksun suuruuttakaan en tiedä.. Itse olen myyntiin menneisiin kirjoittanut ilman näitä symboleja pesumerkinnät! Se on ollut jonkun "huippu-keksintö" joka on sitten tajuttu patentoida! ;-)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...