Ompelen, ja teen käsilläni aina jos/kun saan siihen järjestettyä hiukan aikaa. Pääasiassa esittelen täällä ompeluksiani yms. tekeleitäni.
Sydäntä lähellä on myös mm. kirpputorit, sisustus, remontointi, arkipäivän askareet.. Eli aika laidasta laitaan aiheita, mitä milloinkin =)

perjantai 17. helmikuuta 2012

Viitta - osa 2

Aivan ihana karvakangas houkutteli tekemään toisenkin viitan (ensimmäinen luomus esitelty täällä ). Tämä "lumikuningatar"-viitta on siis puoliympyrä mallinen, leveys vajaa 100cm ja korkeus vajaa 50cm. Valkoinen satiinivuori, ja kiinnityksenä valkoinen satiininauha. Niskaan ompelin merkkini kiinni vain päistä, joten hätätapauksessa saa ripustettua vaikka naulakkoon.

Tässä vielä viitta auki. 

Ja varoituksen sana niille, jotka tällaista ryhtyvät tekemään. Niin helpolta ja yksinkertaiselta kun tämä vaikuttaakin, niin voin kertoa, että tähän meni aikaa yllättävän paljon! Satiinivuori kun pitää olla vuorta sen verran pienempi, ettei työnny reunoista päälle, ja siten tulikin pohdittavaa, että miten saada kulmat asettumaan nätisti. Tuli tehtyä ja purettua useamman kerran, mutta lopulta onnistuin, ja viitta läpäisi jopa minun hyvin itsekriittisen seulani. =)

Viitta löytyy Putiikistani .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...