Ompelen, ja teen käsilläni aina jos/kun saan siihen järjestettyä hiukan aikaa. Pääasiassa esittelen täällä ompeluksiani yms. tekeleitäni.
Sydäntä lähellä on myös mm. kirpputorit, sisustus, remontointi, arkipäivän askareet.. Eli aika laidasta laitaan aiheita, mitä milloinkin =)

maanantai 27. helmikuuta 2012

Terveisiä.. (sanonko mistä..)

 Tässä tämän päivän saldo.
Kakkonen heräsi aamulla ja valitti päätään. Ei sitten lähtenyt kouluun (1lk), vaan jäi kotiin huilaamaan (viime vk oli hiihtoloma, joten olisi jo kouluunkin voinut mennä kavereitakin näkemään). Päänsärky väistyi, mutta tilalle tuli huono olo, alkoi oksennella, kuume nousi, ja poskionteloitakin valitti, joten ei muuta kuin soitto lääkäriin (yksityiselle, koska on luottamus mennyt tohon terveys(=arvaus)keskukseen). 10pv:n Amorion kuurin sai, joku bakteeri meillä jyllää, kun kaikki muksut yskivät ja räkää riittää. Kolmosen 10pv:n lääkekuuri loppui eilen (poskionteloihin, korviin ja märkivään paiseeseen), mutta sai hänkin jatkoksi jo saman 10pv:n Amorion kuurin, koska ei haluttua paranemista ole tapahtunut. Samaan syssyyn sitten lykkäsin kuopuksenkin tutkittavaksi, ja ylläri ylläri, hänelläkin on nyt moinen kuuri. No, jospa nyt sit saatais pöpö taltutettua vihdoin ja viimein (yskää ollut jo syksystä asti meillä, välillä parempi, välillä taas pahempi, mut jatkuvasti jonkinmoinen)! Lauantaina olis poikien yhteiset synttäritkin, joten toivottavasti ei jouduta niitä perumaan. Että näin. Itse koputtelen päätäni (=puuta), että säästyisin pöpöltä! Varuiksi kuitenkin ostin kuvassakin näkyvän Finrexinin, koska sitä on pakko olla aina varuilta, ja muistin varastosta sen huvenneen. Maitohappobakteereita myös ostin, saavat muksut popsia antibioottikuurin ajan ainakin niitä myös.

Jotain positiivista kuitenkin - aurinko paistaa (vaikka klo 07 mittari näyttikin -19, mutta nyt jo +13, auringossa)! Odotan NIIIIIIN kevättä! =D

Ja Maisku hei! Sulle/teille on tulossa postia.. ;D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...